Albanische Küche: “Byrek“
Sa.
|
26.04.25
|
10:30 Uhr
|
1x
|
Albanischer Byrek, ein köstliches Gebäck mit Tomaten und Zwiebelfüllung, das Spaß macht und leicht zuzubereiten ist. Nach dem Backen ist es Zeit für unsere „Supe Me Fidhe“ - eine köstliche Familiensuppe, die von einer Generation zur anderen weitergegeben wird. Am Ende kommt die Salatvorbereitung. Der Höhepunkt ist die Byrek -Vorbereitung. Wenn Sie lernen, wie man Byrek kocht, können Sie es zu Hause mit Ihrer Wunschfüllung zubereiten. Knusprig, warm, voller Geschmack und nahrhaft ist es das ideale Gericht für die gesamte Familie.
Albanian style byrek, a mouthwatering pastry with tomato and onion filling that is fun and easy to prepare. Once set to bake, it is time for our “supe me fidhe” – a delicious family soup passed on from one generation to the other. At the end, comes the salad preparation. The highlight of this class is byrek preparation. Learning how to cook byrek will enable you to DIY it at home, with your personalized filling. Crispy, warm, full of taste and nutritious, this is the ideal dish to impress in a family or friends gathering.
Albanian style byrek, a mouthwatering pastry with tomato and onion filling that is fun and easy to prepare. Once set to bake, it is time for our “supe me fidhe” – a delicious family soup passed on from one generation to the other. At the end, comes the salad preparation. The highlight of this class is byrek preparation. Learning how to cook byrek will enable you to DIY it at home, with your personalized filling. Crispy, warm, full of taste and nutritious, this is the ideal dish to impress in a family or friends gathering.
-
-
Preis: 38,00 €ermäßigt: 25,50 €
- Kursnummer: E354027K