Vintage Christmas Baking
Die süße Welt von vorgestern neu entdeckt
Mo.
|
25.11.24
|
17:00 Uhr
|
1x
|
Klassiker wie Vanillekipferl oder Lebkuchen dürfen auf keinem Weihnachtsteller fehlen. Doch warum nicht mal etwas Neues ausprobieren? Mit Christmas Crack und Peppermint Bark haben schon unsere Vorfahren ihre Weihnachtstafel bereichert. Reisen Sie mit uns und einem Glas selbstgemachtem Eierpunsch zurück in eine Zeit, in der Petticoats schwer in Mode waren und Doris Day und die Beach Boys mit ihren Weihnachtsalben die Charts eroberten. Das Sahnehäubchen auf unserem vorweihnachtlichen Ausflug in alte Rezeptbücher bildet übrigens ein Schokoladenkuchen mit einer ganz besonderen Zutat.
Der Kurs wird auf Deutsch und Englisch gehalten und es wird zudem eine herzhafte Kleinigkeit geben.
No proper Christmas plate would be complete without Vanillekipferl and Lebkuchen. Though why not try something new this year? Christmas Crack and Peppermint Bark were already favourites with our ancestors, and they’re easy to make, too. Come with us, some homemade eggnog in tow, on a ride back to a time when petticoats were all the rage and Doris Day and the Beach Boys topped the charts with their Christmas albums. As a special treat, we will prepare a chocolate cake with an exciting secret ingredient.
The course will be held in German and English and beside the sweet goods we also serve a savoury snack.
Der Kurs wird auf Deutsch und Englisch gehalten und es wird zudem eine herzhafte Kleinigkeit geben.
No proper Christmas plate would be complete without Vanillekipferl and Lebkuchen. Though why not try something new this year? Christmas Crack and Peppermint Bark were already favourites with our ancestors, and they’re easy to make, too. Come with us, some homemade eggnog in tow, on a ride back to a time when petticoats were all the rage and Doris Day and the Beach Boys topped the charts with their Christmas albums. As a special treat, we will prepare a chocolate cake with an exciting secret ingredient.
The course will be held in German and English and beside the sweet goods we also serve a savoury snack.
-
-
Preis: 40,00 €ermäßigt: 25,00 €
- Kursnummer: D355203K